Sveiki. Susipažinome prieš 2 metus, man nutrūko apyrankė, jis padėjo užsegti. Susirado mane internete, kvietė į pasimatymus. Rožės, restoranai, filmai drauge buvo pasaka. Po kiek laiko tapome pora ir apsigyvenome kartu, pasaka buvo. Jis grįždavo iš darbo aš pagamindavau jam vakarienę, viskas buvo puiku. Bet po biški jis mane ėmė kontroliuoti, t.y. turėdavau sėdėti visada suglaudus kojas, nes prasižergus kaip prostitutė, žiovaujant VISADA užsidengti nes nepadoru taip, apie bezdėjimą išvis nešneku 🙈 Jis tikrindavo mano telefono žinutes, nuotraukas, netgi facebooke paieškos langelį, ko ieškojau. Būdama su juo atsiribojau nuo draugų ir pradžiai tuo džiaugiausi kad dingo iš mano gyvenimo toksiški žmonės kurie ilgą laiką buvo priskretę, džiaugiausi laime su juo ir pati nepastebėjau kaip tapau nuo jo priklausoma. Šiuo metu laukiuosi, neužilgo gimdyti (dienų reikalas). Kai pastojau jis pasipiršo, labai sunkiai bet mes susituokėme. Na ir psio kaip jis sako tapau jo. Su manimi baisiai elgėsi. Su draugu šalia manęs kvietė prostitutes, kai juos prigavau jie pervertė į tai kad aš perdaug sureikšminu tokį dalyką. Jis būna dinginėja kažkur, negrįžta kelias valandas aišku sako kad ilgiau dirba, bet grįžta ne iš tos pusės kur darbas. Jis nori kad jį bučiuočiau , daryčiau kavos, valgyti. Jei ką nors atsisakau jis gali mane ignoruoti valandų valandas ir nešnekėti su manimi. Buvo man paruošiamieji sąrėmiai jis mane tiesiog ignoravo ir netgi užpyko todėl kad skleidžiau skausmo garsus, nes jam trukdžiau telefonu kalbėti. Taigi iš jo pusės 0 empatijos. Esmė tame kad gyvenu kaip narvelyje. Galiu gauti ko reikia (piniginiu atžvilgiu) bet už tai susimoku savo laisve. Fizinį smurtą jis jau naudojo, buvo trenkes per pilvą, su šakomis parke trankė, mėgsta mane pagriebti už kaklo ir prie sienos prispausti kad jį bučiuočiau. Gyventi su juo yra košmaras. Todėl pabėgau, bet. Gyvendama su juo nepastebėjau kaip praradau asmeninį gyvenimą, draugus, laisvę daryti ką noriu ir t.t. Problema yra tame, kad aš tai padariau pabėgau nuo jo, mes susituokę tik porą mėnesių todėl negalime išsiskirti dvišališkų sutarimų ( turi metai laiko praeiti) aš kadangi gyvenau su juo iš jo piniginės, neturiu pajamų kaip išlaikyti vaiką. Darbą turiu, bet už tai pinigų negaunu nes trūksta stažo. Tai va aš laikinai saugioj vietoj bet visdar esu nuo jo finansiškai priklausoma. Bijau grįžti ir ne už ką nenoriu, bet nežinau kaip reikės vaikutį išlaikyti nes mėnesiui gausiu tik vaiko pinigus ir geriausiu atveju jo alimentus jeigu mokės, bet tie pinigai yra tik buto nuomai sumokėti 😔 Esu gilioje neviltyje, nes bus naujagimis, darbo nerasiu, su šeima ryšių neturiu ir priklausau nuo jo malonės. Gal turite patarimų kaip išsilaisvinti apsaugoti save ir kūdikėlį?