Sveikos mielosios. Labai reikia jusu nuosirdziu izvalgu ir gal net patarimu (bet lb prasau - lb neteiskite!)... Esu 42 metu, pries 2 metus issiskyrusi, nepriklausoma moteris. Turiu gera rimta darba, hobi, savo buta, automobili. Gyvenu su 13 metu dukra paaugle, vyresnele jau savarankiska, kuri gyvena uzsienyje. Pries puse metu susipazinau su 33 metu vaikinu, kuris jau 10 metu gyvena ir turi savo versliuka Londone, taciau jau seniai galvoja grizti i LT jei butu del ko (taip teigia). Taigi dabar jis cia LT del manes praleidzia daugiau nei puse laiko. Nuo pat santykiu pradzios jis parode kad yra labai pavydus ir kartais net neadekvatus, t.y.:
- Priestarauja, kad bendrauju su dukru tevais, nors tai akivaizdziai vyksta tik vaiko klausimais. Dabar lig ir susitaike, kad kitaip nebus, bet vis dar rodo nepasitenkinima ar pykti, kai tenka pabendrauti su mazosios tevu (su kitu jau metus neturejom del ko bendrauti). Sako, kad tai nebuvo butina ir is vis noretu mano mazaja islaikyti pats, kad net alementu is jo neimciau; Grazus poelgis aisku, bet tikrai nesuteiksiu buvusiam tokios malones 😉
- Tikrina mano susirasinejimus visur ir veiksmus soc. tinkluose. Visuomet randa prie ko prisikabinti, pvz. kam dedu kolegai sypsenele ar brokeriui kai rasiau, juk tai kaip flirtas ar kazkas pan. Nes pasak ji vyrai skirtingai gali suprasti ir kam cia kelti itarima, kad jis pamanytu, jog as flirtuoju; Jau tyliu is vis apie sirdutes po irasais Facebooke 🙁
- Nepatinka, kad turiu ideju tureti savo versliuka ar papildoma uzsiemima, pvz daryti Kobido masaza, nes baigiau kursus. Nori, kad versla kurtume kartu, nors as turiu kita nuomone ir is patirties sakau, kad geriau kiekvienas darytu kazka savo, kad nebutu eiliniu priezasciu nesusitarimams, kuriu ir taip pilna buityje gyvenant kartu;
- Laikosi nuomones, kad man nereikia buti ten, kur butu mano buve, t.y. sventese, pvz. net ir pas mazaja mokykloje ir pan. Pvz. pasake, kad i mano vyresniosios dukros vestuves jis neeitu ir noretu kad neeiciau ir as, jei ten bus mano buves, t.y. jos tetis. Ir nepakeite nuomones po to, kai pasakau, kad su juo negyvenu jau 20 metu 🙂, kad visada turejome draugiskus gerus santykius, palaikeme vienas kita ir tt. ir kodel tureciau dbr taip elgtis? Pasak ji, jam toje sventeje butu lb nejauku, jis jaustusi kaip svetimas, ir kad galime sugalvoti kitaip pasveikinti ir atsvesti su dukra, pvz. per jos medaus menesi ar pan. Dukra apie tai suzinojusi, dbr jo nekencia tiesiog 🙁
- Uzduoda daug kompromituojanciu klausimu... Pvz. po to kai nepakeliau pazistamai telefono, paaiskindama jam, kad nelabai noriu su ja dabar kalbeti, nes zinau, kad megsta ilgiau papleti ir kad nera ji man kazkokia drauge, uzdave klausima - "o tai kas tada, gal jos vyras yra labiau tavo draugas?" - cia mat del to, jog kadaise isgirdo kaip jos vyras susauke man i rageli "Su naujais!" (tada irgi buvo pilna klausimu 🙂 ir dar tada aiskinau jam, kad jos vyras yra mano brolio draugas, todel bendraujame kazkiek...
Zodziu, per ta laika labai daug visokiu nesamoniu buvo, ir kaskart kai jis atvaziuoja po eilinio konflikto lygioje vietoje, sakau jam, kad turime nutraukti santykius, bet jis priestarauja, teigia, kad mums tiesiog reikia daugiau laiko, kad galetu pasitiketi manimi, kad turime priprasti vienas prie kito ir kad as netureciau taip reaguoti i viska. Bet as tiesiog nesusivaldau ir kartais atrodo, jog einu is proto 🙁 Kai jis kazko paklausia ar pasako, kas vel apie jo nepasisitikejima man primena - mane is karto kratyti pradeda, as labai inirstu, pradedame aiskintis, gaunasi vel drama, asaros ir t.t. Jau kelis kartus ji blokavau visur, prasiau kad iseitu visiems laikams ir paliktu mane ramybeje, aiskinu jam, kad tiesiog skirtingi labai esame, bet jis vistiek mane rasdavo, prasydavo duoti sansa bandydamas vel savo tiesa paaiskinti... Visa si laika prasau jo pasikeisti kas liecia pavyda ir nepasitikejima, jis sutinka, kad turi ta trukuma, bet sako, kad turiu pasikeisti ir as. Bet visa problema tame, kad as nematau, kad daryciau kazka blogai. As su nieko neflirtuoju, neturiu jokiu intrigu uz jo nugaros, neturiu vilties ir nenoriu grizti pas savo buvusi (kaip jis kartais sako) ir pan... As visada buvau labai lengvai bendraujanti, draugiska ir neskiriu zmones i vyrus ir moteris, tad su visais bendrauju vienodai.
Zodziu, esme tame, kad man jis labai patinka kaip vyras, ir kazkodel bijau ji prarasti, nes jauciu, kad tikrai kazkiek keiciasi situacija, bet jei ziureti aplamai - tai nepasitikejimas vis dar lieka ;( As itariu, kad jam yra gal kokia trauma is praeities ar dar kazkas, ko as nezinau, ir man kazkaip labai norisi tiketi, kad viskas gali pasikeisti. Gal is tikruju netureciau labai akcentuoti tuos dalykus, ignoruoti kazkaip, laikyti savo emocijas ir daryti toliau kaip darau? Surasiau cia visus pliusus ir minusus jo kaip vyro, tai gal ir jums bus legviau ivertinti situacija ir man kazka parasyti:
PLIUSAI:
- Svelnus ir meilus;
- Geras seksas;
- Dosnus;
- Nori nuo manes vaiku;
- Nebuvo vedes, neturi vaiku;
- Nori karta ir visiems laikams;
- Pilnai atsidaves musu santykiams, as visada pirmoje vietoje;
- Greitai pamirsta konfliktus, atlaidus;
- Nera tinginys, rankos ne is siknos;
- Moka uzdirbti pinigus;
- Sutampa musu vertybes, ateities planai;
MINUSAI: .
- Del visko pavydi ir nepasitiki.
- Tikrina susirasinejimus, klausosi pokalbiu ir visada randa prie ko prisikabinti;
- Nenori, kad tureciau savo asm. veiklos
- Neduoda man asmenines erdves ir laiko saviems uzsiemimams;
- Visur ir visada turime buti kartu, todel net isvaziavimas su draugem kazkur be jo - butu kaip isdavyste;
- Lengvai isizeidzia ir akivaizdziai ta rodo, o kai del to supykstu, sako: "tai gi nieko nedarau ir nesakau", ir tai veda is proto;
- Neprisiziuri saves, nesveikas gyv. budas, nesveikas maistas, daug ruko;
- Nesu tikra, ar noriu dar vaiku ir ar galesiu jam pagymdyti del amziaus ir del tam tikru sveikatos problemu.
Tikriausiai sakysite, kad va paziurek, pati sau cia visus klausimus ir atsakymus surasei, bet gal as per didele savanaude, gal skiriu jam per mazai laiko, gal man paciai reikia mastyma pakeisti jei nenoriu viena likti? Parasykite prasau ka manote, kokia jusu patirtis, jei buvo panasi? Is anskto labai dekoju visoms!