Kai smurtavo mano vyras, geriausios drauges zinojo......as neslepiau, o be to ir neimanoma buvo paslepti, nes vaiksciojau beveik visad su melynemis.......jos kalbejo man kad rasyciau pareiskima policijai, kad nelaukciau, nekenteciau, bet as buvau vyro tiek ibauginta, kad bijojau.........bijojau pranesti, kad nemustu dar labiau.......kad nekersytu......ir tai buvo didele klaida.Ko pasekoje praradau sveikata, pasitikejima savimi, tapau liudna, apatiska......noriu visu moteru paprasyti, pastebejus kad pries jusu drauge, kolege, bendradarbe, kaimyne smurtaujama, nedelskit! Padekit, isklausykit, nenusisukit, tai labai svarbu, nes pats tokioj situacijoj nesiorentuoji, esi prarades pasitikejima savimi savo jegomis, labai reikia kad salia esantis nukreiptu tinkama linkme! Jeigu esat tikros drauges, nepalikit savo draugiu kankintis! Taip gali atsitikti bet kuriai is musu niekas nera apdraustas.......as taip pat negalejau tuo patiketi, kad mane kazkada mus mano vyras??? Kalbes kad myli ir prisigeres dauzys ...........Taigi isgirskite salia esancia! Neuzverkite duru! Nepasakykite kad Neturite Laiko! Tai labai svarbu!