Bela jei atvirai as nebegaliu.dar viena pareigune zmogiskai kalbejo,ta mano tyreja tai isvis,puole duris uzrakinet nes as i ja verkdama lapus meciau kad nesirasysiu sitos nesamones.pasake tik kad man gydytis reikia.parase taip:as ji myliu uztat bendravau.prie kitu ikiteisminiu prirase kad pretenziju neturiu.kalbejo su juo telefonu,tai jei jis ryt nepasirodo ides paieska.uzdarys i lukiskes.pasake pati kalta kad noriu buti jo mazgote.klause ka mes kartu veikem pas ji ar vartojom narkotikus...zodziu tegul eina...poto jau pasakiau kad cia jis auka,juk as vaziuoju pas ji,ne jis pas mane.sake negali jo priverst negert ir but normaliu,o kalta as.va taip.nes bendrauju,nes ne ta issirinkau.dabar tikiu kad zmones tardymo metu pasiraso bet ka😃 suprantu ir juos bet sitaip per daug buvo.dar mane nubaus ir kardomaja ides,nenustebciau,parasysiu is Lukiskiu😃
Aj dar vakar nekeliau ragelio jam visa diena,prirase tokiu dalyku kad net skaityt nustojau.manes namie nebuvo,tai mama skambino man ir sako jis taves iesko,vel prasides kosmaras sako...iskart jam pasukau,girdziu kazkur sveciuos sedi,rekia klykia kad nebuvo pas mane...poto dasilo kad turbut kazka siunte i namus patikrint..mama serga sitaip,nieko jam svento...auka primetes kaip as ji davariau..pasakojau tyrejai tai sako policija kviest reikejo...zodziu ji tikrai ne kazka..tai kaip sitaip gyvent?nusipirkt dujas ir purkst visus kas prieis prie damofono😃