Sveikos. Na paluzau tai paluzau, reikia viska pergyvent, pavargau nuo kaltinimu nebutu dalyku. Suvokiau kad jis iesko pateisinimo sau, skambineja prie savo draugu ir maldauja ji palikt ramybeje, paleist 😃 toks puikus aktorius, suvokiu jo visus tikslus. Tycia daro toki spaudima kad atsiimciau parodymus, kad pasijaisciau kalta, kad pagaileciau, jausciau geda, zodziu sudo gabalas. Galiausiai parase kad man viskas gris bumirangu 😃 geriau gramatikos mokytus bumirangas 😃 nezinau, atsikeliau siandien puikios nuotaikos, keli a man juoka viskas, gal jau isprotejau, nezinau. Kad seka tai cia faktas, stebi viska, reke kodel pakeiciau slaptazodzius. Kai paziuriu man atrodo kad jis mane ir islaiko, ir puosia, ir maitina, o as kekse tokia nedekinga su jo draugais jau net maluos pasislepus. Pries kelis menesius jis man atsiunte nuotrauka kuria jam siunciau.ant palanges mano katinas sedi, o lange neaiskus atspindziai. Jis mato mane nuoga apsikabinusia su jo draugu, gaila cia negaliu ikelt, nes tikrai praskaidrinciau nuotaika. Kai jau taip graudu tikrai belieka juoktis🙂