Nezinau sunku skaityti tavo istoriją, labai panašiai ir aš jaučiuosi. Turbūt visiškas beviltiškumas apėmęs, kai nori viską pakeisti, o atrodo, kad nieko negali, visur vien tik kliūtys.. turbūt jūsų miestuke nėra moterų krizių centro ar panašiai, kur galėtumėt prisiglausti su vaikais, kol susirastumėt saugius namus?
Aš tai bandau susikurti visapusiska plana, ko reikėtų išsilaisvinimui: skyrybos - norėčiau, kad būtų del jo kaltes, del smurtavimo, tada manau nereiketu gincytis, pas kuri liks gyventi vaikai, kam turtas liks. Fotografuoju jo geriamo alkoholio butelius, jo pridergtus namus. Nezinau, ar tai realu panaudoti, bet man ramiau tureti tokiu irodymu. Kai mane keikia visaip, stumdo, jei pavyksta, isirasau i telefona. Net galvoju nusipirkt mazu kameryciu isistatyt i kokius gaisro daviklius - nes kai stumdo, tampo, galu gale kai trenkia, nelabai ka su telefonu spesi irasyt. Galvoju ieskotis advokato, noreciau is kito miesto, kad nebutu pazistami - jo labai reikes, tiek skyrybu atveju, tiek kreipiantis i policija del smurto, nes zinau, kad bus neigiami atsakymai, teks daug skusti, reikalauti, kad butu perduota tirti gal net kitu miestu policijai. Kiek zinau, jei dirba kazkokioj tarnyboj vyras, tai gave pranesima apie smurta, jiems atliekami patikrinimai, ginklus is namu turetu is karto surinkti, ir gal net nebeduoti atgal, ypac jei nustato, kad buvo girtas. Zinau moteri, kuri savo dabar jau ex iskart iskusdavo, kai jis girtas su masina isvaziuodavo. Turejo nusipirkus kita tel kortele, kad jos nesusektu. Taip jos ex isleke is darbo, gavo neigiama reputacija pries draugus ir kolegas. Ir dar daug galima testi, bet bent jau man svarbiausia atrodo, tureti salia saves zmogu, kuris visa ta laikai, kad ir kas benutiktu, bus salia, ragins nepasiduoti, negrizti atgal ir gal net pades apsisaugoti, pades pasislepti ar panasiai. As kol kas ir tokio zmogaus dar ieskausi 🙁