Sveikos mielosios, stipriosios...Esu dėkinga tiems kas sukūrė šį projektą.Manau ir aš galėčiau pasidalinti patirtimi.Ilgą laiką gyvenau ne tik psichologiniame, bet ir fiziniame smurte. Psichologinis buvo kasdienis,fizinis ne toks dažnas, bet niekada po to nesigailėdavo. Kas čia buvo"truputį kepštelėjau, pati išprovokavo".Visada jausdavausi kalta, visda kažką ne taip padariau ar pasakiau. Laimei esu apdovanota trim dukrom. Dvi jau suaugę, tai jos paskatino imtis kardinalių sprendimų, kurie tikrai nebuvo lengvi. Jau pusantrų metų negyvename namuose ir beveikdevyni mėnesiai po skyrybų.Kad ir kaip buvo sunku po 25 metų pradėti viską iš naujo, šiandien nei trupučio nesigailiu, nes baigiu atgauti dvasios ramybę, mažoji auga saugioje aplinkoje. Mokosi nebijoti žmonių,tikiu, kad užaugs tikru žmogumi, o ne auka. Baisu tik viena , kad tai moterys turi imtis kardinalių žingsnių ir kol kas pagalbos šitoje vietoje nelabai yra. Reikia būti labai stipriai. Man padėjo psichologiškai darnios šeimos namai. Bet ten gali kreiptis moterys su vaikais iš Kauno r. Linkiu mylėti save ir nė minutei neabejoti, niekas negali su jumis elgtis netinkamai ir niekinti jus. Linkiu neabejoti savo sprendimais, ir tikėkite kai yra uždaromos durys, atsiveria langas...