Aš esu išgyvenusi sudėtingus smurtinius santykius. Atsitiesiau, padariau sėkmingą karjerą, išsivedžiau vaikus į ramią ir laimingą aplinką, kurią su didžiausia meile kasdien puoselėju ir saugau. Nes per daug gerai žinau, kaip atrodo, kai būna kitaip. Puikiai pamenu jausmą, kai nebėra vilties, kad tai galėtų kada nors pasibaigti.
Šiuo metu studijuoju ir siekiu gauti tarptautinį koučingo sertifikatą. Mokytis pradėjau norėdama įgyti geresnių įgūdžių komandos ir karjeros valdyme, tačiau pradėjus gilintis į įvairias technikas, širdis pradėjo sakyti (tiksliau - rėkti!), kaip tai būtų buvę naudinga žinoti tuomet, kai buvau didžiausioje savo gyvenimo duobėje. Kaip smarkiai tai būtų padėję greičiau suprasti ką man reikia daryti.
Esu sukaupusi nemažai žinių apie kenkiantį elgesį, jo dinamiką, poveikį ir žalą. Jaučiu begalinę prasmę ir norą padėti moterims, esančioms smurtiniuose santykiuose, bandančioms skirtis arba sveikstančioms po patirtų košmarų. Mielai skirčiau dalį visiškai nemokamų (tačiau kol kas mokomųjų) sesijų norinčioms geriau suprasti kokie veiksmai esamoje situacijoje reikalingi ir jų imtis, kad gyvenimas pradėtų keistis į tokį šviesų, gerą ir ramų, kokio kiekviena iš mūsų esame verta.
Dėl detalesnės informacijos kviečiu parašyti: esu.pakankama@gmail.com
Mūsų bendravimas - visiškai konfidencialus.
—
Ir dar. Jeigu tau niekas šiandien dar nesakė - esi nuostabi ir gražiausiai atrodai, kai plačiai šypsaisi.