Blogiausia kad policija neskaito to psichologinio smurto uz rimta dalyka, izeidi ejimai sake tera jo nuomones issakymas, uz tai bausti negalima.reikia akivaizdziu grasinimu, melyniu ir pan. Nu negi jis toks kvailas kad ims grains, nenori grizt I zona, bijo must, nes zino kuo tokius laiko kalejime.pries tris metus buvo sulauzes nosi, atsiemiau pareiskima, pagailejau, nes butu prideje metus kitus. Isvis kai I sono pasiziuriu I sita istorija, atrodo ji ne apie mane, atrodo kazkokios kvaileles, nes kaip imanoma su tokiu bendraut. 5 metus sukisau I situs santykius, jauciu kazkokia psicholigine priklausomybe nuo sito reikalo, prasiau policijos kad padetu nutraukt santykius su juo, o jie jo net padoriai neiesko.. Iskust paciai? Bet kuo man tai baigsis. Draugam pripasakojes apie mane kazkokiu veju, bijau kad kas nutiks man.. Bet labai noriu kad pasitrauktu is mano gyvenimo, kad kita susirastu, man isvis tas pats, nes kosmaras, nebera gyvenimo, nebutu tu pareiskimu tai klyktu po langais jau, reikalautu susitikt, lauktu uz kampo, sektu.. Apie sita dalyka pirma karta seimai pasakiau tik siais metais, po bemiegiu naktu pervargus buvau, verkiu ir issipasakojau. Seima palaiko, bet is vel pradejau bendraut. Siaip susitikinet.. Kazkoks absurdai, geda be proto, pries visus.... Jis tik laukia kada gales prisigretint ir toliau savo juoda darba dirba...