Mergele_
Dabar nesu tikra, bet specializuotam pagalbos centre dirba labai maloni moteris, berots jei i Kauna skambini. Nes as per klaida ne vienu numeriu skambinau, kai reikejo pagalbos dabar, o mano miestas nekele. Kai skambinau i moteru linija, tai pasiule teisininko konsultacija, kuria pasinaudojau, nes as jau zinojau ko as noriu ir kokios man info reikia. Nors pries tai moteris (nepamenu kuriuo numeriu skambinau), sake kad atvykus pas juos ir pasikalbejus gali ivairia pagalba suteikti. Kadangi as turejau susitaupius pinigu ir sulaukiau paramos is artimuju, man didesnes pagalbos nereikejo.
As visko gerai nepamenu, nes verkiantis kudikis ant ranku buvo ir skambinau ne karta. Zodziai pynesi ir asaros kaupesi, bet tada rupejo tik suzinoti ka galiu ir negaliu daryti, kokias teises turiu, nes bijojau kas bus po to, kai su vaikais iseisiu is namu.
Ta diena, kai isejau, vyras ir jo mama grasino vaiku teisemis, kreiptis i policija, kad pagrobiau vaikus, tai moteris is specializuoto pagalbos centro patare ka man daryti. Labai padejo, suprato ir uzjaute, nuramino. Pokalbiai padejo, bet pati turejau priimti sprendimus. Jau kita diena nuvaziavau del nemokamos teisines pagalbos ir toliau viskas rutuliojosi sunkiai, bet gan sklandziai. Svarbu pradeti, po to jau viskas savaime vyksta.