Sveikos, prisijungiau prie šios bendruomenės, nes niekaip negaliu ištrūkti iš smurtinių santykių.. Smurtas psichologinis, kadangi jis jau buvo teistas už ex sumušimą, tai santykiuose su manim kumščių nenaudoja, tačiau patiriu nuolatinį psichologinį smurtą, per jį praradau visas drauges, nes neleido bendrauti, nuolat šaukia, rėkia dėl visko, net menkiausių dalykų, arba, kai labai susierzina spjaudo į veidą, verkiu kiekvieną dieną, kadangi šiuo metu dirbu iš namų ir darbe per meetingus naudojam kameras, turiu kelis kartus per dieną maskuoti veidą nuo ašarų, kad nesimatytų užtinusios akys.. Išeiti niekur be jo žinios negaliu, seka per programėlę, turi visus soc. tinklų prisijungimus, nuolat turiu būti išjungus telefono garsą, kad tik nesuskambėtų telefonas, net jei ir kokia reklaminė žinutė ateitų, iškart griebia telefoną, o man stresas, kažkada buvo užsipuolęs, kad ištryniau kažkokį chatą, o ten buvo ASOS klientų aptarnavimo chatas, kuris pats automatiškai išsitrina. Nuolat jaučiu įtampą, per šiuos santykius atsirado net tokie dalykai, kaip nerviniai akių tikai ir t.t. Šiuo metu dar rašau magistrinį, ką tokiuose santykiuose dar sunkiau padaryti, jis nuolat nori dėmesio, negaliu susikoncentruoti, negaliu veikti to ką noriu, negaliu turėti savo nuomonės, nes kitaip laukia jo agresijos priepoliai.. Tarp šiuo priepuolių, jis žinoma būna ir labai geras, o aš tokia, kad nuolat viską atleidžiu, nes dėl visko kaltina mane, sako, kad aš jį išprovokuoju, tik aš dėl visų pykčių kalta, nors niekada jų nepradedu, neturiu principų ir pykčių metu stengiuosi nelieti agresijos ant jo. Gyvenam kartu 2 metus jo nuomojam bute, už nuomą kategoriškai neima nei cento, išeiti kur turiu, kadangi močiutė nupirko butą, į kurį jis nesutiko kraustytis, tad jis stovi tuščias..tačiau labai bijau, kadangi, kai visas pyktis linksta link skyrybų, presideda grąsinimai, kad nori padaryt man kažką labai blogo, kad sudaužys mano kompiuterį, visada atima telefoną, nors ir šiaip turi prisijungimus prie visko.. Nežinau ką daryti, esu dar jauna, man 25, bet jaučiu, kad gyvenu ne taip kaip norėčiau..