Sveikos,
Ačiū Jums labai už žinutes, tai mane padrąsina, paskatina susikaupti tam žingsniui, kurio taip bijau, bet tikiuosi greitu metu pasiryšiu... Dėl fizinio smurto, tai nors jo ir nepatiriu, bet net ir per paskutinių dienų isterijos priepuolius jis sakė: taip norėčiau tau trekt, norėčiau padaryti tau kažką dėl ko tu staugtum iš skausmo... Tad suvokiu, kad negaliu rizikuoti ir pasakyti jam, kad išeinu į akis. Dėl žmonių, žinančių dėl situacijos, tai mama ir seneliai nežino, nenoriu jų traumuoti, stengiuosi apsimesti, jog viskas gerai, kartais užsimenu, kad gal vienai būtų gerai gyventi, bet nieko daugiau, o dėl draugių, jos žino situaciją, bet jau apie metus nemačiau nei vienos draugės, su jom susirašinėti taip pat negaliu, nes jis neleidžia, nes jo nuomone visos jos yra blogos, viską stebi fb, instagrame ir t.t., kartais jos man parašo per žinutes, bet turiu paslapčia atrašyti ir melstis, kad jis nepamatytų, yra viena draugė, su kuria nors ir labai retai paslapčia susirašom ir ji žino kaip gyvenu ir blogiausiu atveju jai skambinčiau, jog padėtų išsivežti daiktus. Tai, jog neturiu su kuo pasitarti, jaučiuosi viena uždaryta su juo ir buvo priežastis, kad susiradau šį forumą, o tuo labiau, nei viena draugė neturi patirties su smurtautojais... Kažkada su juo kalbėjau apie psichologą, sakiau, kad norėčiau nueiti, o ir su darbo sveikatos draudimu nemokamai yra galimybė, bet jis buvo kaip visada nusiteikęs priešiškai, maždaug kaip aš galiu norėt eit pas kitą žmogų pasakoti savo gyvenimą, tad uždraudė, panašiai ir dabar su covid19 skiepais, neleidžia skiepytis nors aš norėčiau, na jokio sprendimo savarankiškai neleidžia priimti, nors atrodo prieš susipažindama su juo buvau tokia savarankiška, gyvenau kaip norėjau, veikiau ką norėjau, niekam neturėjau atsiskaitinėti, kad einu į parduotuvę ar išnešti šiukšlių.. Na, o tėčio, brolio neturiu, o ir šiaip bijočiau į šią situaciją įkišti betkokį kitą žmogų, nes jis turėjo ne vieną teismą dėl muštynių, ne vieną žmogų yra sumušęs, yra labai stiprus, daug sportuoja, tad kiltų grėsmė kitam žmogui...